Bulgarian English Russian
  • Prev
  • Услуги

Качество

Международните стандарти JCI, установени в болниците на МЕДИКАНА , са приети за златни стандарти в областта на здравеопазването в целия свят.

 

ПЛАСТИЧНА  ЕСТЕТИЧНА И РЕКОНСТРУКТИВНА ХИРУРГИЯ

В клиниките по Пластична, естетична и реконструктивна хирургия работят екипи от високо-квалифицирани специалисти. Съчетание на висок професионализъм , модерни технологии и опит . Присаждане на коса- съвременни хирургически технологии позволяват да се придаде изключително естествен вид при присаждането на коса. Присаждат се здрави и силни космени фоликули от зоните на гърдите и краката. Използва се FUE метод, при който възстановяването е много бързо и безболезнено и не се оставят следи и белези на участъците, от където са взети корените.

 

 

Уголемяване на гърдите при:

*жени с  малък бюст, с цел коригиране на общия контур на тялото

*при рязко намаляване на гърдите след бременност

*увеличаване на размера на гърдите за да се постигне симетрия

*реконструиране на гърдите след операция от рак на гърдата

Имплантите, използващи се за уголемяване на гърдите са кръгли или анатомични. Извършват се операции също така за намаляване на гърдите; повдигане на гърдите и реконструкция на гърди. Както и оперативна интервенция при едностранна и двустранна гинекомастия.

Абдоминопластика- като цяло при мъжете и жените, които страдат от наднормено тегло, поради деформация на кожата и мускулите на корема, се получава огъване и отпускане. Това се получава особено често при жени след раждане. Чрез абдоминопластика такива пациенти добиват съвсем нов външен вид.

Лифтинг на чело- извършва се по два начина- традиционен хирургически и ендоскопски

Лифтинг на лице и шия се прави в комбинация от хирургическа интервенция и ендоскопска хирургия в средната част на лицето.

Липосукция- най-често се прави на корем и талия, седалище, вътрешна и външна част на бедрата, колене, мишници.

Ринопластика- с най-съвременна технология се постига форма на носа отговаряща на формата на вашето лице.

Кожни тумори- премахват се базално-клетъчен карцином, плоскоклетъчен, меланома, както и доброкачествени тумори на кожата, бенки и кератози.

 

bg